lauantai 14. marraskuuta 2015

Liikkeen hoitopalveluiden ja tuotteiden esittely

Olaplex:

Olaplex on uusi, patentoitu kemiallinen hiustenhoitotuote jonka teho perustuu siihen että se suojaa ja korjaa hiuksen rikkisiltoja. Olaplex mahdollistaa suuremmat värimuutokset ja vaalennusprosessit kuin ennen sillä se suojaa hiusta niin hyvin että hius kestää useampia ja voimakkaampia käsittelyjä. Olaplex hoidot ja käsittelyt värin tai vaalennuksen yhteydessä ovat todella kysyttyjä asiakkaiden keskuudessa. Tuote on tarkoitettu ainoastaan ammattilaiskäyttöön joten Olaplex Bond Multiplier No.1 ja Olaplex Bond Perfector No.2 ovat vain ammattilaisten saatavilla. Kuluttajille on myynnissä Olaplex Hair Perfector No.3 joka on tarkoitettu kotikäyttöön ylläpitämään hoidon vaikutusta seuraavaan käsittelyyn asti.

  • Olaplex suojaa ja korjaa hiuksia aivan uudella tavalla
  • Saat vahvemmat ja hyväkuntoisemmat hiukset
  • Entistä loistavammat värit ja viileämmät vaaleat


Olaplex-hinnasto Hiusstudio Elegiassa:

Olaplex-hoito värin yhteydessä 29€
Olaplex-hoito leikkauksen yhteydesä 39€
Olaplex tehohoito 69€

Olaplex Hair Perfector No.3 kotihoitoaine 29€





Bond Multiplier No.1            Bond Perfector No.2                 Hair Perfector No.3
        525ml                                  525ml                                 100ml

Valmistaja KC


Jos olaplex No.1 käytetään värin tai vaalennuksen yhteydessä se annostellaan ohjeen mukaan väri-/vaalennusmassan sekaan ja olaplex No.2 levitetään pesemisen jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa tietyn aikaa.

Kun tehdään olapleh tehohoito olaplex No.1 sekoitetaan veteen ja levitetään kuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa tietyn aikaa, sen jälkeen olaplex No.2 levitetään hiuksiin ilman hiuksien huuhtelua välissä ja annetaan vaikuttaa. Mitä pidempään No.2 vaikuttaa sitä parempi lopputulos. Lopuksi hiukset huuhdellaan ja pestään ja hoidetaan normaaleilla hiustenhoitotuotteilla. Hoitokertojen välillä asiakas voi käyttää kotona olaplex No.3 ylläpitääkseen hoidon vaikutusta.

Olaplex-hoitoon ei kuulu omaa hieronta ohjetta. Hoitoa ei markkinoida normaalia markkinointia enemmän, ihmiset ovat hyvin tietoisia hoidosta ja monet kyselevät sitä itse. Olaplex-hoito on hyvin kätevä tehdä värin yhteydessä sillä Olaplex No.1 levitetään hiuksiin värimassan mukana joten aikaa ei kulu normaalia enempää ja Olaplex No.2 on nopea levittää hiuksiin värin tai vaalennusaineen pesemisen jälkeen eikä sen vaikutusaikakaan ole kovin pitkä. Olaplex tehohoidon tekemiseen kuluu aikaa reilu tunti vaikutusajoista riippuen mukaanlukien hiuksien kuivatus ym. viimeistely.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti